Flash Sale: 50% OFF

Хидро-млазен мијалник со голема моќност за да ви овозможи удобен, без мака начин да исфрлете ја нечистотијата, нечистотијата и прашината!

Удобен живот со Hydro Jet Power Washer

Hydrojet Моќни подлошки под висок притисок се најдобрите машини за користење при чистење на површини (и валкани и малку валкани). Тие се неверојатни изуми наменети да ја олеснат работата, било да е тоа чистење на вашиот автомобил, патеки, дом, ѕидови од тули, миење прозорци, наводнување во градината и многу други апликации за чистење.

140
5/5

Зошто ви треба Hydro Jet™ Power Washer?

Дали имате валкани места околу куќата што треба да се исчистат?

Hydro Jet™ Моќни подлошки со висок притисок се најдобрите и најзгодните начини да ги направите вашите површини чисти. Трансформирајте го вашето обично градинарско црево во моќна машина за перење под притисок со млаз Hydro Jet™ Моќна машина за перење со висок притисок!

Паметно дизајниран

Без разлика дали ви треба туш со мека вода за наводнување на вашата градина или млаз под висок притисок за чистење на автомобили и тврди површини, Hydro Jet™ воден млаз моќност под висок притисок производите за перење сте покриени.

Обезбедување на квалитет

Нашите производи минуваат низ обемни проверки на квалитетот за да обезбедат одлични перформанси. Ќе уживате во супериорна моќ, издржливост и перформанси со нашата машина за перење под притисок.

Лесен за користење

Притисокот е поврзан само со притисокот на домашната вода, не е потребна струја и електрична енергија. Ако вашето црево за вода има брзо поврзување, нашите стапчиња за миење под висок притисок можат совршено да се поврзат со него.

3X турбополнете го притисокот на водата!

Трансформирајте го вашето обично градинарско црево во моќен млаз притисок. На Hydro Jet Моќен мијалник под висок притисок е совршена алатка за чистење за миење калливи тротоари, валкани дрвени огради, мувлосани ѕидови од тули, валкани автомобили и многу повеќе. Може дури и да ги исчисти прозорците од вториот кат, додека вие стоите безбедно на земја!

Нашиот Hydro Jet Моќен мијалник под висок притисок млазот доаѓа со 2 млазници кои ви овозможуваат да го добиете протокот на вода што сакате да ја отстраните маката од чистењето. Тоа ви дава поголема контрола и слобода да чистите како што сакате. Без разлика дали ви треба моќен млазен поток или нежен спреј, Моќна машина за перење на Hydro Jet со висок притисок стапче те покрие.

Тие се дизајнирани да ги задоволат повеќето од вашите потреби во секојдневниот живот.

  1. Ако вашето црево за вода има конектор, можете да го поврзете нашиот воден млаз директно со него.
  2. Ако вашето црево има конектор за брзо ослободување, зашрафете ги нашите црни додатоци за поврзување на нашиот млаз за напојување и турнете го во конекторот за брзо ослободување. Лесно се олупи и зема.

Спецификација:

хидроџет моќен мијалник

Пакетот вклучува:

  • 1x Hydro Jet Моќна машина за перење со висок притисок 
  • 1x конектор за напојна машина за перење
  • 1 x млазница за вентилатор
  • 1 x млазница

(Не го земајте само нашиот збор за тоа)

Осврти на клиенти

5.00
Based on 968 reviews
5
100%
964
4
0%
4
3
0%
0
2
0%
0
1
0%
0
1 2 ... 81
T****
April 9, 2022
Корисно? 0 4
j****
April 7, 2022
Корисно? 0 2
а****
April 7, 2022
Таа беше вратена во рок од еден ден.
Корисно? 1 2
f****
April 6, 2022
Корисно? 2 1
H****
April 2, 2022
Корисно? 0 1
Фото преглед на пиштол за прскање со вода под висок притисок од бакар
Фото преглед на пиштол за прскање со вода под висок притисок од бакар
Фото преглед на пиштол за прскање со вода под висок притисок од бакар
Фото преглед на пиштол за прскање со вода под висок притисок од бакар
Фото преглед на пиштол за прскање со вода под висок притисок од бакар
Фото преглед на пиштол за прскање со вода под висок притисок од бакар
+4
Е****
April 2, 2022
Корисно? 0 1
h****
April 2, 2022
Корисно? 0 1
М****
April 2, 2022
Корисно? 0 1
Преглед на фотографии од комплет за млазници за градинарски црева со висок притисок
Преглед на фотографии од комплет за млазници за градинарски црева со висок притисок
Преглед на фотографии од комплет за млазници за градинарски црева со висок притисок
+1
c****
April 2, 2022
Сè што е во ред, најдобро ќе се тестира откако ќе оставите повратни информации
Корисно? 1 1
Преглед на фотографии од комплет за млазници за градинарски црева со висок притисок
Преглед на фотографии од комплет за млазници за градинарски црева со висок притисок
Преглед на фотографии од комплет за млазници за градинарски црева со висок притисок
Преглед на фотографии од комплет за млазници за градинарски црева со висок притисок
Преглед на фотографии од комплет за млазници за градинарски црева со висок притисок
+3
R****
April 2, 2022
Корисно? 0 1
R****
April 2, 2022
Многу добро.


Одлично
Корисно? 0 0
H**** J**** P**** W******** S*******
April 2, 2022
Не можам да судам сега затоа што не го добив производот сè уште беше моја грешка притисната погрешно оправдување некогаш контактирав како продавач и бев добро информиран за тоа мора...Повеќе
Не можам да судам сега затоа што не го примив производот сè уште беше моја грешка притисната погрешно оправдување дека некогаш сум стапил во контакт како продавач и бил добро информиран дека мора да остане тивок.
Корисно? 0 2
1 2 ... 81
Бесплатна испорака низ целиот свет

По сите нарачки

Лесно се враќа 30 дена

30 дена гаранција за враќање на парите

Брза обработка на нарачката

Испорачана во рок од 24-48 часа!

100% безбедна наплата

PayPal / MasterCard / Visa

mk_MKМакедонски јазик