Политика за враќање

Нашата политика трае 30 дена. Ако поминале 30 дена од купувањето, за жал, не можеме да ви понудиме враќање или замена.
Прилагодените предмети не може да се вратат.

За да се квалификувате за враќање, вашиот предмет мора да биде неискористен и во иста состојба во која сте ја примиле. Мора да биде и во оригиналното пакување.

Секогаш се стремиме да им обезбедиме одлично искуство на нашите клиенти, вклучувајќи ја и политиката за враќање од 30 дена доколку не се задоволни.

За да го комплетираме вашето враќање, бараме потврда или доказ за купување.

Ве молиме, не испраќајте го вашето купување назад на производителот.

Секој предмет што не е во првобитна состојба е оштетен или недостасува делови од причини што не се должат на наша грешка
Секој предмет што е вратен повеќе од 30 дена по испораката

Рефундирање (ако е применливо)
Откако вашето враќање ќе биде примено и проверено, ќе ви испратиме е-пошта за да ве известиме дека сме го примиле вратениот предмет. Исто така, ќе ве известиме за одобрувањето или одбивањето на вашето враќање.
Ако сте одобрени, тогаш вашето рефундирање ќе биде обработено, а кредитот автоматски ќе се примени на вашата кредитна картичка или оригиналниот начин на плаќање, во рок од одреден износ на денови.
Вие сте одговорни да се распрашате за статусот на вашата нарачка од нашиот тим за поддршка, [email protected].
Со жалење ве информираме дека НЕМА да одобриме никакво барање за рефундирање, замена или повторно испраќање на која било ставка во која било сума штом ќе се изврши барањето по 90 дена од датумот на нарачката.

Ве молиме имајте предвид: Сите ние сме погодени од пандемијата COVID-19. Посветени сме на поддршка на нашите вработени, клиенти и заедница сега и на долг рок. Поради одложени и откажани летови, во денешно време може да биде потребно малку повеќе време за да се испорачаат предметите. Превозните компании се борат да го испорачаат навреме. Ве молиме, трпете се со нас и со нив. Во случај на доцнење поради COVID-19, повторно ќе ни го испратиме пакетот со друг оператор. Не можеме да издадеме рефундација за тие случаи.

Доцни или исчезнати рефундации (ако е применливо)
Ако сè уште не сте добиле рефундирање, прво повторно проверете ја вашата банкарска сметка.
Потоа, контактирајте со компанијата со вашата кредитна картичка, можеби ќе потрае некое време пред официјално да се објави вашето рефундирање.
Следно, контактирајте ја вашата банка. Често има одредено време за обработка пред да се објави рефундирањето.
Ако сте го направиле сето ова и сè уште не сте го добиле рефундирањето, ве молиме контактирајте не на [email protected].

Продажни артикли (ако е применливо)
Може да се рефундираат само артиклите со редовни цени, за жал, артиклите за продажба не може да се вратат.

Размени (ако е применливо)
Ние ги заменуваме предметите само ако се неисправни или оштетени. Ако треба да го замените за истиот производ, испратете ни е-пошта на [email protected].

Подароци
Ако предметот бил означен како подарок кога бил купен и испратен директно до вас, ќе добиете кредит за подарок за вредноста на вашето враќање. Откако ќе се прими вратениот предмет, ќе ви биде испратен по пошта потврда за подарок.

Ако предметот не бил означен како подарок при купувањето, или на подарувачот му била испратена нарачката за да ви ја подари подоцна, ќе испратиме рефундирање на подарувачот и тој ќе дознае за вашето враќање.

Испорака
Вие ќе бидете одговорни за плаќање на вашите сопствени трошоци за испорака за враќање на вашиот предмет. Трошоците за испорака не се враќаат. Ако добиете рефундирање, трошоците за повратен превоз ќе бидат одбиени од вашето враќање.

Во зависност од тоа каде живеете, времето што може да потрае за да стигне до вас разменетиот производ може да варира.

Ако испраќате артикал над $75, треба да размислите да користите услуга за испорака што може да се следи или да купите осигурување за испорака. Ние не гарантираме дека ќе ја добиеме вашата вратена ставка.

Даноци
Ние произведуваме и испраќаме низ целиот свет од 2 главни магацини: Хоторн, Калифорнија и нашиот меѓународен склад во Азија.
Ве молиме имајте предвид - клиентите ќе бидат одговорни за сите даноци, давачки, давачки или други државни давачки. За жал, не можеме да ги вратиме/откажиме нарачките поради оваа причина.

Откажете нарачка
Може да побарате да ја откажете нарачката во рок од еден час од купувањето, доколку сè уште не сме ја испратиле. Ако е подолго од еден час, сепак можете да не контактирате и ние ќе дадеме се од себе.

Бесплатна испорака низ целиот свет

По сите нарачки

Лесно се враќа 30 дена

30 дена гаранција за враќање на парите

Брза обработка на нарачката

Испорачана во рок од 24-48 часа!

100% безбедна наплата

PayPal / MasterCard / Visa

mk_MKМакедонски јазик