Политика за приватност

Политика за приватност

Користејќи ја оваа веб-локација, се согласувате со користење на колачиња во согласност со политиката на HydroJetPowerWasher.COM. За повеќе информации за колачињата, видете ја нашата Политика за колачиња. Услови за користење

Општо
Оваа веб-локација содржи општи информации за The HydroJetPowerWasher.COM и нашите производи или услуги. Материјалите содржани на (и публикациите обезбедени во рамките на) оваа веб-локација не се наменети да даваат и не претставуваат или содржат совети за некоја конкретна работа. Тие се дадени само за општи информативни цели. Не треба да дејствувате или да се воздржувате од дејствување врз основа на кој било материјал содржан на (или публикации обезбедени во) оваа веб-локација без да побарате соодветен професионален совет.
Вашето користење на оваа веб-страница е предмет на овие услови за користење. Со користење на оваа веб-страница, вие се согласувате да бидете обврзани со овие одредби и услови.

Одрекување
Оваа веб-страница е достапна без какви било репрезентации или гаранции од каков било вид; или изрази или имплицирани. HydroJetPowerWasher.COM не дава никакви застапувања, гаранции или обврски за кој било од материјалите или која било содржина или информации на која било друга веб-локација на која се повикува или пристапува преку хипертекст линк или на друг начин преку оваа веб-локација („страница на трета страна“). HydroJetPowerWasher.COM не одобрува или одобрува содржина на веб-локација од трета страна, ниту, пак, HydroJetPowerWasher.COM ќе има каква било одговорност во врска со која било страница на трета страна.

Ограничување на одговорноста
Во најголема мера дозволена со важечкиот закон, ниту HydroJetPowerWasher.COM ниту кои било партнери, соработници, консултанти, вработени, филијали или други нивни претставници нема да бидат одговорни за загуба или штета што произлегува од или во врска со вашата употреба на материјалите или какви било капацитети или услуги понудени преку оваа веб-локација (вклучувајќи, но не ограничувајќи се на, индиректна или последователна загуба или штета, загуба на податоци, приход, добивка или можност, загуба или оштетување на имот и побарувања на трети страни) дури и ако HydroJetPowerWasher. COM беше известен за можноста за таква загуба или штета или таквата загуба или штета беа разумно предвидливи.

Изјава за заштита на податоци и приватност
HydroJetPowerWasher.COM го почитува вашето право на приватност. На посетителите им се советува дека секој пат кога ќе посетуваат веб-локација, може да се задржат две општи нивоа на информации за нивната посета. Првото ниво се состои од статистички и други аналитички информации собрани на збирна и неиндивидуална специфична основа на сите прелистувачи кои ја посетуваат страницата. Втората е лична или одредена информација за одреден посетител кој свесно избира да ги даде тие информации.

Статистичките и аналитичките информации обезбедуваат општи, а не индивидуално конкретни информации за бројот на луѓе кои ја посетуваат оваа веб-страница; бројот на луѓе кои се враќаат на оваа страница; страниците што ги посетуваат; каде биле пред да дојдат на оваа страница и страницата на страницата од која излегле. Овие информации ни помагаат да го следиме сообраќајот на нашата веб-локација за да управуваме со капацитетот и ефикасноста на страницата. Исто така, ни помага да разбереме кои делови од оваа страница се најпопуларни и генерално да го процениме однесувањето и карактеристиките на корисникот за да го измериме интересот и употребата на различни области на страницата.

Преку оваа веб-локација, можеби ќе имате можност да ни испратите информации, како на пример преку страниците „контактирајте со нас“ или која било друга област каде што можете да испраќате е-пошта, да барате брошури или да давате повратни информации. Со изборот да учествувате во овие, ќе ни давате одредено ниво на лични информации кои се однесуваат на вас. HydroJetPowerWasher.COM ќе ги користи овие информации само за (i) целите за кои сте ги дале; (ii) целите на верификација и статистичка анализа; и (iii) маркетинг и административни цели.

Колачиња
Што е колаче?
Колаче е едноставна текстуална датотека складирана на вашиот компјутер или мобилен уред од серверот на веб-локацијата и само тој сервер ќе може да ја врати или чита содржината на тоа колаче. Секое колаче е единствено за вашиот веб-прелистувач. Обично ќе содржи некои анонимни информации како што се единствен идентификатор и името на страницата и некои цифри и броеви.

Како можам да ги контролирам колачињата?
Повеќето веб-локации користат колачиња за да го подобрат искуството на посетителите со овозможување на таа веб-локација да ве „запомни“, било за времетраењето на вашата посета (со користење на „колаче за сесија“) или за повторени посети (со користење на „постојано колаче“). Колачињата може да бидат поставени од страна на веб-локацијата што ја посетувате („колачиња од прва страна“), или тие може да бидат поставени од други веб-локации што користат содржина на страницата што ја гледате („колачиња од трета страна“).

Оваа веб-локација користи колачиња; со тоа што ќе продолжите да ја користите оваа веб-локација, претпоставуваме дека се согласувате со нивната употреба. Ако не сакате да примате колачиња, можете да ги измените поставките на вашиот прелистувач за да ве извести кога ќе му се испраќаат колачиња, или можете целосно да ги одбиете колачињата. Можете исто така да ги избришете колачињата што се веќе поставени.

Пристапност
HydroJetPowerWasher.COM ја препознава важноста да се осигураме дека нашата страница е достапна за секого. Ние се стремиме да го постигнеме нивото Double-A со Иницијативата за пристапност на веб (WAI).
Ве молиме контактирајте со нас ако имате какви било проблеми во врска со пристапноста на оваа страница.

Управувачки закон
Законите на Ирска ќе го регулираат ова правно известување и условите за користење и сите прашања во врска со оваа веб-страница.

Политика за задржување на записи
Ве молиме имајте предвид дека HydroJetPowerWasher.COM складира записи според нашите Политики за задржување на записи.

Бесплатна испорака низ целиот свет

По сите нарачки

Лесно се враќа 30 дена

30 дена гаранција за враќање на парите

Брза обработка на нарачката

Испорачана во рок од 24-48 часа!

100% безбедна наплата

PayPal / MasterCard / Visa

mk_MKМакедонски јазик